IVC Evidensia lähettää Australian maastopalojen pelastusoperaatioiden avuksi eläinlääkäreitä ja hoitajia

Kaikkiaan 11 Euroopan maassa toimiva IVC Evidensia auttaa Australian maastopaloissa kärsineitä eläimiä lähettämällä eläinlääkäreitään ja hoitajiaan paikallisten kollegoiden työn tueksi. Suomesta hankkeeseen pyritään saamaan ensivaiheessa mukaan yksi eläinlääkäri ja kaksi hoitajaa.

Uutiset ja kuvat Australian maastopalojen katastrofaalisista seurauksista maanosan ainutlaatuiselle eläimistölle ovat koskettaneet erityisen vahvasti eläinlääketieteen ammattilaisia. Koko IVC Evidensian verkostolla on vahva halu auttaa tulipaloista kärsineitä eläimiä. Konserni hakee parhaillaan työntekijöidensä joukosta vapaaehtoisia eläinlääkäreitä ja hoitajia työskentelemään Australiaan. Suomessa toimiva Evidensia Eläinlääkäriasemat kannustaa henkilöstöään hakemaan tärkeään hankkeeseen.

–On erittäin hienoa, että kansainvälinen verkostomme mahdollistaa konkreettisen avun tarjoamisen näin vakavassa tilanteessa. Meillä työskentelee erittäin korkeasti koulutettuja huippuosaajia ja näemme, että hanke tarjoaa ammattilaisillemme tilaisuuden kehittää asiantuntemustaan. Samalla voimme yhtiönä toteuttaa vastuullisuuttamme ja vaikuttaa kansainvälisesti eläinten hyväksi. Jos siis saamme Suomesta osallistujia mukaan, heillä koko Evidensian tuki ja kannustus takanaan, sanoo Evidensian toimitusjohtaja Jukka Toivanen.

Hankkeen tavoitteena on tukea pidemmän aikavälin pyrkimyksiä auttaa villieläinten toipumista.

– Paras tapa osallistua pelastustöihin on tarjota osaamisemme käyttöön ja olla fyysisesti läsnä siellä, missä tapahtuu. Siksi tulemme rahoittamaan tänä vuonna vähintään neljän viikon jaksoissa työskentelevän eläinlääkäreistä ja hoitajista koostuvan tiimin työtä Australiassa. Hanke on merkittävä sekä siinä työskenteleville ihmisille että yhtiölle taloudellisesti, mutta tämä on oikea ja asianmukainen reaktio Euroopan johtavalta eläinlääkäripalveluita tarjoavalta konsernilta, sanoo IVC Evidensian toimitusjohtaja David Hillier.

Australiaan lähtevien työntekijöiden palkat maksetaan osallistumisen ajalta normaalisti lähtömaan käytännön mukaisesti. Lisäksi konserni kustantaa matkat ja elämisen Australiassa. Vapaaehtoiset voivat työskennellä tarpeen mukaan joko palojen etulinjassa tai tukemalla paikallisia ammattilaisia klinikoilla, jotta he voivat auttaa pelastusoperaatioissa.

– Australian kesää on vielä jäljellä neljä kuukautta ja palot todennäköisesti jatkuvat. Työskentelemme yhdessä australialaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että apumme on mahdollisimman suureksi hyödyksi, kertoo hankkeen koordinointiin osallistuva IVC Evidensian operatiivinen johtaja Russell Trenter.

IVC Evidensia on Euroopan suurin eläinlääkäriasemien verkosto, johon kuuluu 1370 eläinlääkäriasemaa Iso-Britanniassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Saksassa, Sveitsissä, Ranskassa, Belgiassa ja Irlannissa. Suomessa Evidensia Eläinlääkäripalveluiden verkostossa on 40 itsenäistä eläinlääkäriasemaa ja -sairaalaa, jotka ovat paikallisten eläinlääkäreiden johtamia.

Lähde: MyNewsDesk


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Fortnite

Fortnite on yksi suosituimmista peleistä maailmassa, ja se on ehdottomasti yksi suosituimmista mobiilipeleistä. Fortnite on Battle Royale -tyylinen peli, jossa pelaajat taistelevat viimeiseen henkäykseen asti. Pelin grafiikat ovat vaikuttavat, ja sen pelattavuus on uskomattoman hauskaa. Fortnite on saatavilla Android- ja iOS-laitteille, joten se on helposti saatavilla kaikille pelaajille. Pelillä on nyt jo yli 120 miljoonaa pelaajaa. Fortnite ikäraja on 12 vuotta.